WAT WE DOEN

Ga jij mee met je tijd?
Wij bieden zekerheid

Sta niet stil, wees voorbereid met Brofiber!
Wat we te bieden hebben

Onze diensten

Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Reusel, via Eersel tot en met Veldhoven. Het netwerk heeft aan beide zijde een voeding. Brofiber werkt samen met Kempenglas en bieden elkaars tweede voeding (redundantie). Dit maakt het netwerk super betrouwbaar. Wij zorgen voor de aanleg van een open glasvezel netwerk tot in jouw huis of bedrijf. Dit glasvezel netwerk kun je gebruiken voor verschillende diensten zoals tv, internet, bewaking en zorg op afstand. Je kunt vervolgens een aanbieder kiezen die het beste bij je wensen past. De aanbieder levert diensten, wij zorgen voor het glasvezel netwerk onder de grond en alle technische apparatuur die noodzakelijk is om glasvezel mogelijk te maken.


https://www.brofiber.nl/wp-content/uploads/2022/03/Brofiber-heeft-een-glasvezelnetwerk-aangelegd-in-de-kempen-1200x800.jpg
https://www.brofiber.nl/wp-content/uploads/2022/03/Brofiber-staat-voor-persoonlijk-contact-1200x801.jpg

Sta versteld

Wat maakt Brofiber uniek?

We bieden de kwaliteit en service van een groot bedrijf, maar de flexibiliteit van een kleine ondernemer. Waarbij persoonlijk contact en een goede service voorop staan. We richten ons op de Kempen, van Reusel tot en met Veldhoven. De Kempen is vertrouwd gebied en we zien hier vele kansen en groeimogelijkheden. Het aanbod in deze regio is voor bedrijven nu zeer beperkt en kent daardoor een hoge prijs. Voor particulieren was het tot op heden vaak niet mogelijk om zich op glasvezel aan te sluiten. Brofiber kan voor zowel bedrijven als particulieren wel een betaalbaar netwerk aanleggen


Direct inschrijven

Onze kernwaarden

Waarom glasvezel via Brofiber?

5 redenen om te kiezen voor Brofiber als jouw aanbieder van glasvezel.

Betrouwbare glasvezel aansluiting

Wij leggen nieuwe kabels aan die niet gevoelig zijn voor storingen van buitenaf zoals een blikseminslag. Daarnaast heeft het glasvezelnetwerk twee aparte voedingen. Dat betekent dat als de basisbuis ergens wordt doorbroken, je niet zonder een verbinding komt te zitten.


Snelle internetverbinding

Glasvezel heeft een hoge up- en downloadsnelheid. Hierdoor kun je moeiteloos muziek luisteren via Spotify, online Youtube video’s kijken én haarscherpe series kijken via Netflix. Als bedrijf kun je een grote hoeveelheid data uploaden en versturen.


Kwalitatief netwerk

De kwaliteit van het glasvezel is stabiel. Een toename van het aantal gebruikers van een netwerk, zal de snelheid van je internet niet vertragen. Het netwerk is bruikbaar voor beveiligingsdoeleinden en bedrijven kunnen hiermee de ICT centraliseren. Daarnaast is een veilige en snelle verbinding (1000MB) tussen verschillende locaties mogelijk binnen het Brofiber netwerk.


Open glasvezelnetwerk

Wij zorgen voor de aanleg van een open glasvezel netwerk tot in jouw huis of bedrijf dat je vervolgens kunt gebruiken voor verschillende diensten. Daarbij kun je zoal denken aan internet only, alles-in-1 , bewaking of zorg op afstand. Je kunt kiezen voor de diensten en provider die het beste bij je wensen past.


Goedkoper

Wij kunnen een betaalbaar en betrouwbaar netwerk leveren met een topsnelheid voor zowel particulieren en bedrijven. Voor bedrijven hebben wij een interessant aanbod dat een stuk goedkoper is dan de huidige aanbieders in de Kempen.


https://www.brofiber.nl/wp-content/uploads/2022/03/rol-glasvezel-1-1200x800.jpg

Onze werkwijze

Hoe gaat Brofiber te werk?

Je ervaart thuis of in je bedrijf problemen met de snelheid van het internet en wil overstappen op glasvezel. Om de aanleg van glasvezel mogelijk te maken, is het van belang dat er voldoende animo is in je omgeving. Als je interesse hebt in glasvezel, kan je dit aangeven via het contactformulier. Vervolgens ga je op zoek gaan naar medestanders. Je kunt hiervoor contact opnemen met buurtgenoten of bedrijven in de nabije omgeving. Wij kunnen je hierbij op verschillende manier ondersteunen door bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen, het toelichten van de mogelijkheden en door het geven van presentaties. Zodra er voldoende animo is, kunnen we starten met de graafwerkzaamheden. Wij verzorgen de aanleg van glasvezel tot in je huis of bedrijf voor een klein bedrag. Je kunt vervolgens op ieder moment een contract sluiten met een aanbieder naar keuze.


Aanbieders van digitale diensten

Serviceproviders

Maak hieronder je keuze: