PARTICULIEREN

Serviceprovider
Gewoon Trined

Coax eenvoudig om te pluggen
//www.brofiber.nl/wp-content/uploads/2018/09/Logo_Gewoon_TriNed1-e1536926899622.png

TriNed levert als onafhankelijke glasvezelprovider al 17 jaar internetdiensten door heel Nederland en heeft een focus op regionale glasvezelnetwerken zoals dat van Brofiber. Glasvezel is uitermate geschikt voor snel en stabiel internet en daarom heeft een internetverbinding van TriNed altijd een snelheid van 500Mbps en wordt een draadloze router geoptimaliseerd voor deze snelheid meegeleverd.

Bij digitale televisie van TriNed is het beeld tot wel vijf keer scherper dan bij andere providers en omdat er gebruik wordt gemaakt van digitale televisie via coax (DVB-C) is het gebruik van ontvangers vaak niet nodig. Meerdere televisies zijn daarom zonder extra abonnementskosten aan te sluiten. Bekijk de folder voor meer informatie.
Elke aansluiting wordt bij TriNed door een installatiemonteur aangesloten en geactiveerd. Zo bent u er zeker van dat u optimaal gebruik kunt maken van uw nieuwe glasvezelaansluiting.

Een glasvezelabonnement via Brofiber is al beschikbaar vanaf €26,00 per maand exclusief de maandelijkse bijdragen aan de Brofiber.

Meer informatie

Andere serviceproviders

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image