OVER ONS

Bedrijfsprofiel
Samen maken wij het

Gebroederlijk staan wij u terzijde
Introductie

Over Brofiber

Wij zijn twee ondernemende broers uit de kempen en hebben samen Brofiber opgericht. We geloven dat glasvezel de toekomst is en zien veel kansen en groeimogelijkheden voor de kempen. Het huidige glasvezelaanbod is op veel plaatsen nog beperkt. Ons doel is om glasvezel voor iedereen in de regio mogelijk te maken. Doordat Brofiber een klein bedrijf is, zijn we flexibel en hebben we direct contact met de klant. Daarnaast bieden we u wel de deskundigheid en betrouwbaarheid van een groot bedrijf. Graag gaan we met jou de uitdaging aan om een glasvezel netwerk te realiseren in de Kempen.https://www.brofiber.nl/wp-content/uploads/2015/09/Tommy-Huijbregts-1.jpg

Tommy Huijbregts

Ik ben Tommy Huijbregts en woon in Reusel. Na mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik bij een groot internationaal bedrijf gaan werken waar ik diverse verbeteringen en reorganisaties (fysiek en organisatorisch) heb doorgevoerd in de bestaande bedrijfsprocessen. Daarnaast ben ik één van de oprichters van Kempenglas, waarmee we een glasvezelnetwerk hebben gerealiseerd in het buitengebied in de Kempen. Ik ben voorzitter van Reusel-DeMierdenGlas en heb namens het bestuur de Brabantse Kempentrofee in ontvangst mogen nemen. Het succes van Kempenglas heeft mij geïnspireerd om samen Brofiber op te richten en glasvezel in de Kempen mogelijk te maken.

https://www.brofiber.nl/wp-content/uploads/2017/11/Dennis-Huijbregts.jpg

Dennis Huijbregts

Mijn naam is Dennis Huijbregts en ik woon samen met mijn vrouw en kinderen in Reusel. Ik heb de opleiding Techniek en mechanisatie afgerond en heb ruim 8 jaar ervaring bij een mechanisatiebedrijf.
Naast het werk ben ik een voetbal liefhebber en ben ik mede oprichter van een nieuwe KNVB voetbal vereniging. Binnen deze vereniging ben ik actief als voetballer en als bestuurslid. Ik ga graag op zoek naar nieuwe uitdagingen en daarom heb ik samen met mijn broer Brofiber opgericht.