WIJ ZIJN ER VOOR U

Vragen over glasvezel?
Brofiber maakt het duidelijk

Veelgestelde vragen over glasvezel en Brofiber

Overige vragen

Alle overige vragen

  • Wanneer is er genoeg deelname?
  • Wat is een open netwerk?
  • Wat is vraagbundeling?
Wanneer is er genoeg deelname?

Dat is op voorhand niet te zeggen. Er kan pas een accurate begroting worden gemaakt als er inzicht is in de hoeveelheid deelnemers per project: pas dan kunnen we daarop de kabelroutes definitief plannen en kan op basis van de detailgegevens offertes worden aangevraagd voor de aanleg van het netwerk bij meerdere aannemers. Vanzelfsprekend zal het project meer kans hebben om te slagen als het aantal deelnemers per gegraven meters hoger wordt.

Wat is een open netwerk?

Dit is een netwerk bedoeld voor het delen van informatie (zoals het glasvezelnetwerk) waar meedere providers hun diensten op kunnen aanbieden. Het netwerk is dus open voor alle providers die glasvezel willen aanbieden en daarover afspraken met Brofiber hebben gemaakt. Echter bij Brofiber is open ook ECHT OPEN, hiermee wordt bedoeld dat ons netwerk ook gebruikt wordt voor vele andere zaken, beveiliging, zorg, lokale tv diensten etc..

Wat is vraagbundeling?

Vraagbundeling is een methode om te toetsen of er binnen een project voldoende animo is voor de aanleg van het glasvezelnetwerk.