ZAKELIJKE MARKT

Uw zaak verdient het
Brofiber pakt door

Een lokale partij waar je op kunt bouwen
Voor maximale kwaliteit voor internet en telefonie

Ieder bedrijf heeft baat bij glasvezel

Bedrijven en instellingen kunnen bij Brofiber aankloppen voor een exclusieve zakelijke aansluiting op ons netwerk. Dit wordt vervolgens vormgegeven in een eigen Virtual LAN van 100 Mbps up en down met een boeking van 1:1 binnen het Brofiber netwerk. Ter vergelijking een consument deelt zijn aansluiting met minimaal 100 anderen. Daarnaast is een extra aansluiting van 5 Mbps inbegrepen bij zakelijke afname, uitsluitend bedoeld voor telefonie. Hiermee kan de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van telefonie gerealiseerd worden. Het is echter afhankelijk van de provider in hoeverre de capaciteit benut wordt.

In de basis kan iedere zakelijke provider zijn diensten aanbieden via het Brofiber netwerk. Voorwaarde is wel dat hij zijn signalen af kan leveren bij het Eindhoven Fiber eXchange (EFX), gelegen op het TU-terrein.

Service van Brofiber

Naast de exclusieve aansluiting is het serviceniveau in geval van een storing, bij een zakelijke klant een groot pluspunt. Daar waar een consument recht heeft op ondersteuning op basis van best effort, hebben bedrijven gegarandeerd de volgende werkdag weer een werkende verbinding. Het zakelijke Service Level Agreement (SLA) houdt in praktijk in dat wij binnen 4 uur na de storingsmelding aanvangen met de herstelwerkzaamheden. Storingen kunnen dagelijks (dus ook in het weekend) bij het Network Operating Center gemeld worden door uw service provider tussen 8:30 en 18:00 uur. Urgente storingen kunnen rechtstreeks bij ons gemeld worden 24/7.

Een zakelijke verbinding beschikt standaard niet over televisie. Daarom kun je bij Brofiber je zakelijke pakket combineren met een particulier pakket (bijv. bedrijf met woonhuis).

Tevens is maatwerk is mogelijk op het netwerk van Brofiber. Hierbij kun je denken aan:

  • 10 Gb per sec.
  • Onderlinge verbindingen tussen twee locaties (VLAN);
  • Geografisch gescheiden verbindingen;
  • WDM verbindingen;

Neem contact op voor meer informatie.Laat je overtuigen

Voordelen zakelijke aansluiting

  • Exclusieve 1-op-1 aansluiting op ons netwerk
  • Hoger serviceniveau bij storingen
  • Keuze uit breed scala aan zakelijke providers
  • Maatwerk mogelijk
Download onze folderIk heb interesse

https://www.brofiber.nl/wp-content/uploads/2019/01/Logo_ISK.jpg

Goed voor de Kempen

Preferred supplier ISK

Brofiber is er trots op dat zij door Inkoop Samenwerking de Kempen (ISK) is aangewezen als preffered supplier. ISK is de organisatie voor inkoopsamenwerking en parkmanagement in de westelijke kempen, bestaande uit de gemeenten Eersel, Bladel, Reusel – de Mierden en Bergeijk.

De vereniging ISK is een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen IGE (Eersel), OBGB (Bladel), OVBRM (Reusel – de Mierden), POB (Bergeijk) en het KOP (Kempisch Ondernemers Platform).

Alle leden van deze vier ondernemersverenigingen kunnen vrijbijvend gebruik maken van de voordelen die de projecten van ISK hun bieden.

Website ISK

Haal meer uit glasvezel

Serviceproviders voor de zakelijke markt

De dienstenproviders voor de zakelijke markt leveren naast snel internet ook specifieke diensten waar op de particuliere markt geen behoefte aan is. Hierbij kun je denken aan VOIP, Alarm-over-IP en Pinnen-over-IP. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende providers die hun diensten over het netwerk van Brofiber aanbieden.


Verbreed je werkgebied

Partner worden?

Wilt je, als zakelijk provider ook je diensten aanbieden op ons netwerk? Neem contact met ons op via onderstaande button.


Meer informatie

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image